Designwerke

Kunde: Patrade
Opgave: E-bog om IP-strategi

 

Patrade havde brug for at få layoutet en e-bog om IP-strategi. E-bogen skulle følge Patrades eksisterende designmanual og giver læseren nyttig viden om beskyttelse af deres forretning med patenter, varemærke og design rettigheder.


Udover Patrades e-bog hjælper jeg dem også løbende med diverse tryksager og grafiker til SoMe.


Vil du gerne blive klogere på IP-strategi – så læs kan du downloade e-bogen lige her.

Jeg kender Ann både som ressource inhouse (fra et af mine tidligere jobs) og som ekstern ressource i mit nuværende job. Begge modeller kan anbefales. Jeg oplever Ann som en ekstremt effektiv grafiker, som hurtigt får arbejdet fra hånden. Sammenholdt med gode priser betyder det helt konkret, at vi hos Patrade har sparet rigtig meget siden vi indledte samarbejdet med Ann.